Gimnastički par: Ana Đerek i Tin Srbić skromni su i uspješni, s lakoćom održavaju vezu na daljinu

Foto: Instagram

Svjetski prvak na preči, Tin Srbić, u vezi je s hrvatskom olimpijkom u gimnastici, Anom Đerek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Upoznali smo se u reprezentaciji prije četiri godine. Ali prvo smo se dopisivali i razgovarali dva mjeseca. Osvojio me lako, inteligentan je i uporan”, rekla je Ana za 24sata.

Nije im problem što im je veza na daljinu jer on živi u Zagrebu, a ona u Splitu.

“Posjećujemo se vikendom, a dogovaramo se nekoliko dana unaprijed. Oboje putujemo autobusom, nije sad to tako strašno, povratna karta je 160-170 kuna”, rekla je Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu previše slični, pa im je zanimljivo.

“Velika je razlika u temperamentu. Ona je puno opuštenija, ali i brbljavija. I prilično je glasna, zna se čuti na drugoj strani Trga, pa je znam stišavati. Ponekad se i naljuti”, ispričao je Tin.

Njegov je san Porsche, dok ona sanja o sobi koja bi bila samo za odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim u izlogu vidi nešto što joj se sviđa, mora to imati. Pa sad je u Kanadi nakupovala tri ili četiri kilograma robe. Ja? Ja sam više za tenisice, imam sedam ili osam pari. Ne previše”, otkriva Tin o Ani.

Oko nogometa se ne svađaju, jer Anu to ne zanima.

Iako su u dva različita grada – oboje imaju loše uvjete za treniranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, on vježba u zgradi staroj 134 godine, a ja na spravama iz 1979. Ali uspjeli smo, ja sam postala olimpijka a on svjetski prvak. Nadam se da će nam se jednom uvjeti popraviti da možemo biti još bolji”, rekla je Ana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.