Giovanni Cernogoraz razmišlja o napuštanju reprezentacije

Foto: Snimka zaslona

“Već tri godine vuku me za nos sa zapošljavanjem. Kada smo osvojili ekipno zlato na EP-u, a ja postao i pojedinačni prvak Europe, u HOO-u su meni i braći Glasnović rekli da će nas zaposliti u policiji. Do danas to se nije dogodilo. Neka mi kažu da od toga neće biti ništa pa da se pokušam osigurati drugdje. Sva sreća da sam konobar u obiteljskom restoranu pa imam fleksibilno radno vrijeme”, izjavio je za večernji.hr olimpijski pobjednik u trapu Giovanni Cernogoraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš zlatni olimpijac jučer je trebao otputovati na Svjetski kup u Meksiko no nije zbog nepažnje čelnih ljudi saveza.

“Kada sam došao na check-in, nedostajala su dva obrasca za oružje, a to je nešto čime se bavi direktor Saveza Ivan Cvitak. On je zadužen za organizaciju putovanja, aviokarte, smještaj, vize, obrasce za oružje… Rekao mi je kako za to nije znao i da moramo čekati da počne meksičko radno vrijeme da provjeri. I tako sam propustio let”.

Cernogoraz napominje da se ovakvi propusti događaju stalno. “Tempiram formu godišnje za dva natjecanja i onda sve ode k vragu zbog nečije nepažnje. Nažalost, ovakvo što događa nam se svake godine. Jednom su mi zaboravili rezervirati sobu, drugi put zakasnili su s prijavom za Europsko prvenstvo, a u takvim situacijama Savez plaća kaznu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega ovoga naš zlatni olimpijac razmišlja i o napuštanju reprezentacije. “Zovu me Talijani, zovu još neke reprezentacije, no bez dopuštenja našeg Saveza ne bih mogao odmah nastupati za drugu zemlju, morao bih pauzirati tri godine”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.