Glasnogovornik Vladimira Putina o Vidi i Vukojeviću: ‘To nije pitanje za nas, ne radi se o politici, nego o nogometu’

Foto: fah

Glasnogovornik ruskog predsjednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov nije želio u utorak komentirati slučaj hrvatskoga reprezentativca Domagoja Vide i člana stručnog stožera Ognjena Vukojevića, koji su nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu na društvenim mrežama objavili snimak s poklikom “Slava Ukrajini!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To nije pitanje za nas”, odgovorio je Peskov na molbu novinara da prokomentira videouradak hrvatskog dvojca nakon utakmice s Rusijom.

“Igra je bila poštena i to je glavno. Ne radi se o politici, nego o nogometu”, rekao je Peskov i dodao: “Ruska reprezentacija izgubila je od hrvatske. Čestitamo našima na sjajnoj igri, a i hrvatskoj reprezentaciji koja ide dalje.”

Govoreći o uspjesima engleska reprezentacije na turniru, protiv koje Hrvatska sutra igra u polufinalu, Peskov je rekao kako “se razumije da očekuje lijep nogomet od engleske ekipe” te da ona “zna kako se to radi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.