Goran Ivanišević otkrio u emisiji u kojoj su svojedobno gostovali i bivši Šešeljevi četnici kako je postao trener Novaka Đokovića: ”Najprije samo mislio da se šali…”

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali jedan od najboljih hrvatskih tenisača svih vremena, Goran Ivanišević, gostovao je u jednoj TV emisiji u srpskim medijima, točnije na Prvoj srpskoj televiziji, u emisiji ”Veče s Ivanom Ivanovićem’‘. Radi se o kontroverznoj koliko i popularnoj emisiji kojoj su svojedobno gostovali i bivši četnici, Vuk Drašković, inače kum Vojislava Šešelja, kao i Tomislav Nikolić, još jedan iz plejade srpskih ”antifašista”, bivši Šešeljev četnik i bivši predsjednik Srbije i najvažnija titula, također kum Voje Šešelja. Nikolić je inače poznat i po tome da je osobno sudjelovao u agresiji na Republiku Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U spomenutoj emisiji Goran Ivanišević, kako smo već pisali, otkrio je ono što je dosad malo tko znao, zapravo za osvajanje njegovog Wimbledona 2001. zaslužan je Jovo Savić, sparing-partner sestara Williams, koji je ušao u njegovu svlačionicu i počeo pričati viceve u pauzi meča protiv engleskog tenisača, ljubimca publike u Wimbledonu, Tima Henmana.  Da ne povjeruješ…

Kako je zapravo Goran postao trener Novaka Đokovića, ponajboljeg tenisača svijeta?

“Jedne večeri me je nazvao i prvo sam pomislio da je šala kada mi je rekao da bi volio da se priključim njegovom timu. Znam ja njega već dugo vremena i dobri smo, a iako sam već imao planove, uspio sam se organizirati da s njim budem prvi tjedan na pripremama i da vidim kako to sve izgleda. Velika je odgovornost biti u timu čovjeka koji je najbolji na svijetu jer se očekuju samo pobjede. Nekad ni finale nije dovoljno, on je gladan rekorda i pehara.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.