Goran Ivanišević simpatizira Kyrgiosa: ‘Može napraviti što poželi s lopticom’

Foto: Fah

Goran Ivanišević simpatizira Nicka Kyrgiosa, o čemu je govorio za You Tube kanal Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se Wimbledona i šampionske titule 2001. godine do koje je stigao s wild-cardom, kao 125. tenisač svijeta.

“Tada sam uspio razdvojiti te dvije stvari, dobrog i lošeg Gorana koji su prvi puta međusobno si pomagali. Obično su stalno bili jedan protiv drugoga i zato sam puno puta glupo gubio. Izgubio sam previše mečeva, posebice protiv velikih igrača. Protiv Petea (Samprasa), Andrea (Agassija) i Jima (Courier). Tijesnih mečeva u kojima su oni uvijek dočekali da napravim neke glupe, lude pogreške. Ali u ta dva tjedna dobar i loš Goran su bili prijatelji. Protivnici, ali opet prijatelji i puno su si pomagali.”, objasnio je Ivanišević.

“Kyrgios ima problema duboko u sebi. On je sam sebi najveći neprijatelj i znam kako se osjeća. Bori se sa sto ljudi i ponekad želi nešto dokazati što je nemoguće. Ali o njegovom talentu nema smisla pričati jer je jedan od najvećih. On je momak koji može osvajati grand slamove i pobijediti bilo koga, svaki dan. On je za mene jedan od najboljih servera i može napraviti što poželi s lopticom”, objašnjava Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.