Grbić debitirao za Atletico: ‘Ispunio mi se san’; Vrsaljko: ‘Puno sam propatio, no trenutno samo gledam prema naprijed’

Foto: Twitter

Hrvatski vratar Ivo Grbić, koji je u srijedu navečer debitirao za Atlético Madrid, poručio je kako mu se “ostvario san” dok je povratnik u momčad Šime Vrsaljko istaknuo kako je “patio, ali gleda prema naprijed”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam. Ispunio mi se san. Debitirao sam za Atlético pa sam jako zadovoljan. Zahvalan sam Bogu, svojoj obitelji, igračima, treneru te svim ljudima u klubu. Prije utakmice su mi svi rekli da uživam. Ovo je momčad puna sjajnih osoba. Presretan sam ovdje, u ovom velikom klubu, sve je sjajno”, izjavio je Grbić nakon utakmice.

“Jako sam sretan i zadovoljan. Naporno sam trenirao kako bih došao do ovoga i zaigrao. Jako sam sretan zbog pobjede i zabijenog gola”, izjavio je Vrsaljko.

“Puno sam propatio, no trenutno samo gledam prema naprijed, pozitivno. Želim se vratiti u formu i moći pomoći momčadi, kao i uvijek”, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.