Grdović se prisjetio prvog susreta Hrvatske i Brazila: ‘Kaká je zaplakao kad sam mu pjevao na uho Manuelu’

Foto: fah

Hrvatska je prvi put s Brazilom igrala u kolovozu 2005. godine na krcatom Poljudu. Živjelo se danima u iščekivanju zvijezda poput Ronalda, Cafúa, Roberta Carlosa, Kake, Juninha, Adriana…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjeća se toga i Mladen Grdović, prenose 24sata.

” Iza mene je 40 godina karijere, ali ne vjerujem da se tako nešto može više ikad ponoviti. Krcat Poljud, mikrofon u rukama, oko mene igrači moje Hrvatske i velikog Brazila. I danas se naježim kad se sjetim tih trenutaka, ma nema tog koncerta s kojim bi se to moglo usporediti”, kaže Grdović.

” Često me zvao Dario Šimić u goste u Milano, skupa smo s njegovim menadžerom Naletilićem znali otići u restoran Clarencea Seedorfa, gdje su navraćali i Brazilci koji su igrali za Milan i Inter. Tamo sam upoznao Cafúa, Adriana, Didu, a navraćao je i meni posebno dragi Kaká. Obožavali su kad bih im zapjevao neku talijansku kanconu, a sjećam se da je Kaká zaplakao kad sam mu na uho zapjevao ”Manuelu”. Iznenadio se kad me vidio na centru Poljuda, došao mi se javiti i čestitati mi… Meni je Hrvatska uvijek na prvom mjestu, ali odmah iza nje je Brazil, i za njih također navijam”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.