Griezmann progovorio o odnosu s Messijem, stanju u Barceloni…

Foto: snimka zaslona

Antoine Griezmann konačno je progovorio, godinu i pol nakon dolaska u Barcelonu. Gostovao je u talk showu Jorgea Valdana, velike zvijezde Reala 80-ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na predstavljanju u Barceloni rekao sam da neću govoriti van terena, nego na njemu, ali mislim da je nakon toliko neopravdanih i teških kritika na moj račun vrijeme da postavim stvari na njihovo mjesto”, rekao je.

“Umara me, žalosti i čini depresivnim svakog jutra gledati i čitati loše vijesti o sebi i momčadi. Proživljavamo teških godinu dana, ali uvjeren sam da imamo momčad za velike stvari. To moramo dokazati na terenu, kao pojedinci i kao ekipa. Sigurno nam ne pomaže ni to što svako par dana igramo i putujemo na drugi kraj Španjolske i Europe, zbog čega imamo puno ozlijeđenih igrača”, smatra on.

Govorio je i o odnosu s Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam došao rekao mi je kako sam ga zeznuo time što sam godinu dana ranije odbio doći u Barcelonu i tako upropastio već dogovoreni transfer, zato što je on javno tražio od uprave da me dovede. Međutim, rekao mi je da je sada uz mene i to mi pokazuje svakog dana. Leo zna da ga jako poštujem i da mu se divim”, ističe.

Ali ljudi koji se predstavljaju kao bliski Griezmannu, javno govore o lošem odnosu Messija i Griezmanna.

“Moj bivši agent Eric Olhats i ja nemamo nikakav odnos ni kontakt još otkako sam se oženio. Pozvao sam ga na svadbu, a on se nije pojavio i otada nemam ništa s njim. Novinari ga uvijek zovu za komentar o meni jer moji otac i sestra ne žele davati izjave za medije. Moj ujak Emmanuel Lopes ne zna kako nogomet funkcionira. Svaki njegov razgovor s novinarima izgleda tako da oni izvlače rečenice iz njega. Rekao sam Leu da nikako ne pričam s ujakom i da čak nemam njegov broj telefona”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je odluka da 2018. ostanem u Atleticu donijela velike probleme u obitelji, jer svi su htjeli da odem u Barcelonu. To sam napravio idućeg ljeta. Trebao sam promjenu, a moju odluku ubrzalo je što su otišli ključni igrači poput Godina i Lucasa”, kaže on.

“Za manje od godine i pol u Barceloni promijenila su se tri trenera. Svaki je imao viziju potpuno različitu od prethodnikove i kod svakog sam igrao različitu ulogu. Valverde me je stavljao na lijevo krilo, što nije moja pozicija. Kod Setiena sam igrao jednu pa bio rezerva drugu utakmicu. Moj otac ga je pitao zašto me tako tretira, ali ja nisam htio da se miješa. Nedavno je došao Koeman, pa vam je jasnije zašto nisam imao vremena na pravi način se prilagoditi suigračima ni oni meni. I onda još dođu problemi s upravom i smjena predsjednika, a novi predsjednički kandidati samo raspravljaju jesam li ja pravi igrač za Barcelonu. Mislim da to nije njihov posao”, rekao je o svojoj igri u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.