Hajduk ide po pobjedu u Zagreb: ”Po muci se poznaju hajduci”

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u 12. kolu Prve hrvatske nogometne lige igraju protiv Lokomotive. Naravno, s obzirom kako se u ovom trenutku Splićani ravnopravno bore s Dinamom za prvo mjesto bodovi iz Zagreba su za momčad Damira Burića od izuzetne važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice s Lokomotivom trener Hajduka, Damir Burić, razgovarao je s novinarima, najprije je obrazložio na koji je način Hajduk iskoristio stanku zbog reprezentativnih akcija:

“Jako kvalitetno i dobro smo radili u Postirama. Veliko hvala svima što su za nas učinili ljudi tamo. Imali smo dosta igrača koji su imali reprezentativne obaveze. Nažalost, Nejašmić se vratio s ozljedom. Pitanje je hoće li moći igrati protiv Lokomotive. To još ne znamo. Ismajili je također dobio udarac i jako je upitno hoće li nastupiti u Zagrebu. Simić je također morao izaći iz igre i vratio se ozlijeđen. Lista ozlijeđenih nam je malo poduža.”

Burić tvrdi kako su oni koji su bili u Postirama zdravi te da su dobro trenirali: ”Stanje nije idealno, ali morat ćemo nekako bez ozlijeđenih igrača.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kranjčevićevu po pobjedu…

”Svaku utakmicu idemo na pobjedu, bez obzira na protivnika. Tako će biti i protiv Lokomotive. Samo mijenjamo sastav, ali ideja i cilj ne. Uvijek idemo na pobjedu. Lokomotiva je pokazala protiv Rijeke da je jako kompaktna i uska u obrani, a u napadu prijeti preko Kastratija, Uzunija i Budimira. Povratkom Sammira dobili su dodatne opcije u napdu. Imaju brzu tranziciju, jako su opasni u tom segmentu igre i na to moramo paziti. S obzirom na način na koji mi igramo, ništa se neće mijenjati. Mi imamo svoj stil i tako igramo”, kazao je Burić uz konstataciju: ‘‘Kod nas se kaže ‘Po muci se poznaju hajduci’ pa idemo dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.