Hajduk rutinski protiv Vinogradara

Hajduk je u prvoj utakmici četvrtfinala kupa Hrvatske savladao Vinogradar s 3:0. Na blatnjavom i teškom terenu u Mladini, momčad Hajduka s lakoćom se obračunala s protivnikom koji ih je 2004. i 2013. godine propisno namučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hari Vukas vodi Hajduk protiv Rijeke
Na klupi Hajduka bio je Hari Vukas, koji je (privremeno) preuzeo mjesto trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora. Vukas nije mogao računati na nekoliko važnih igrača, no to nije utjecalo na igru Hajduka, u čijim su redovima ponajbolji bili Maglica, Kouassi, Vršajević i Kalinić.

Hajduk je u vodstvo došao u 32. minuti preko Kouassija, kojeg je uposlio Nikola Vlašić. Najbolju priliku za povećanje vodstva imao je Anton Maglica, no splitska “devetka” nije bila precizna te se s rezultatom 1:0 otišlo na poluvrijeme.

U drugom dijelu Maglica je bio daleko precizniji. Prvo je pogodio za 2:0 na ubačaj Vršajevića u 67. minuti, da bi na konačnih 3:0 zabio u 70. minuti nakon udarca Kouassija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica igra se na Poljudu 4. ožujka u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.