Hajdukovo veliko pojačanje – Marko Livaja

Rijeka, 11.10.2018 - Trening nogometaša Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica pred sutrašnju utakmicu UEFA Lige nacija izmeðu Hrvatske i Engleske. Na slici Marko Livaja. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Splitski Hajduk, koji se ove sezone, kao i prošlih sezona, bori za sredinu ljestvice, dobio je veliko pojačanje. Naime, nakon 11 godina u Hajduk se vraća 27-godišnji napadač Marko Livaja, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Livaja je nedavno raskinuo ugovor s AEK-om gdje je proveo protekle tri i pol godine te se odlučio na potpis za Hajduk.

“Sretan sam što se nakon toliko vremena ponovno vraćam kući i veselim se novim prilikama i izazovima na domaćem terenu. Drago mi je sto ću s voljenim klubom pokušati ostvariti zajedničke ciljeve i nadam se što boljim rezultatima”, poručio je Livaja.

Konačno će Livaja zaigrati tako za prvu momčad Hajduka iz kojeg je potekao te iz kojeg je otišao sa 16 godina u Inter. U Interu Livaja nije dobio pravu prilike te je uglavnom igrao po posudbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju spomenimo da je Marko Livaja u karijeri igrao za Lugano, Cesenu, Atalantu, Rubin, Empoli i Las Palmas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.