HKS odgovorio Bogdanoviću: Nismo imali dovoljno vremena, izbor je bio ograničen

Foto: fah

Hrvatski košarkaši u utorak su otputovali na Olimpijske igre u Rio de Janeiru, prije samih Igara sudjelovat će na jakom pripremnom turniru u Argentini. Nažalost, nekoliko dana prije svečanog otvaranja Igara i prije starta hrvatska košarkaške reprezentacije došlo je do neugodnog prepucavanja između najboljeg hrvatskog košarkaša, Bojana Bogdanovića i HKS-a, problem je u uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, uvjeti u kojima su reprezentativci putovali na OI nisu dobro prihvaćeni kod igrača, na Facebooku je “zahvalio” Savezu i HOO-u na duhovit način spomenuti Bogdanović, tim prije što neke druge reprezentacije na OI lete business klasom.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Hvala HKS-u i HOO-u sto su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32h. Uvjeti su nam uvijek bili na nivou”, napisao je Bogdanović na svom profilu požalivši se na uvjete u zrakoplovu.

Naravno, nije trebalo dugo čekati odgovor HKS-a koji prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vezano uz status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, željeli bi pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu. Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga”

“Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske  i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.”

“Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi. Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu”, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.