HNL: Tko sve nije potpisao anekse ugovora oko smanjenja plaća?

Rijeka, 22.2.2020 - Utakmica 23. kola Prve HNL Rijeka - Osijek na stadionu Rujevica. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

U HNS-ovu sustavu Comet kod pet prvoligaša ažurirani su podaci oko aneksa ugovora igrača, ali Gorica, Hajduk, Inter, Lokomotiva i Varaždin nisu unijeli nikakve izmjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo napravili sporazum koji su prihvatili svi u klubu, igrači, treneri, dužnosnici… Budući da su svi prihvatili naše uvjete, nije bilo potrebno da pojedinačno potpisujemo anekse. Da je samo jedan igrač odbio, onda bismo morali”, objašnjava Dennis Gudasić, izvršni direktor Lokomotive za Sportske novosti.

U Rijeci anekse nisu potpisali Joao Escoval, Ivan Lepinjica i Daniel Štefulj.

U Istri 1961 među potpisnicima aneksa nema Španjolaca Einara Galilee i Adriana Fuentesa (ugovori im istječu na kraju sezone) te Rafe Paeza (ugovor do 2021.), a u Osijeku Brazilca Gutierija Tomelina (ugovor do 2021.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Slavena Belupa anekse su potpisali svi igrači koji su ove sezone u Prvoj HNL nastupili za Farmaceute, a i dalje su u njihovu kadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.