Hoće li ipak Darijo Srna napustiti Šahtar, pa čak i ako to ne bude Barcelona?

Foto: Instagram

Hoće li Darijo Srna, bivši kapetan Vatrenih, ipak napustiti Šahtar, pogotovo nakon što je došlo do nekih komplikacija glede navodno već dogovorenog transfera u Barcelonu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati britanskim medijima, hoće i to u West Ham, kod Slavena Bilića, bivšeg hrvatskog izbornika s kojim je Darijo ostao u odličnim odnosima. Britanski Daily Star tvrdi da će Bilić pokušati iskoristiti prijateljske odnose s bekom Šahtara kako bi ga vratio pod svoje okrilje, iako Srna ima 34 godine još uvijek igra u sjajnoj formi. Pokazao je to na Euru prije nekoliko mjeseci igrajući za Hrvatsku, na spomenutom natjecanju Srna se oprostio od hrvatskog dresa.

Iako je Srna rekao da će ostati u Šahtaru ako ne uspije transfer u Barcelonu izgleda da bi ipak mogao napustiti Ukrajinu, u kojoj kruh zarađuje od 2003. godine. Španjolski i engleski mediji tvrde kako je izgledna opcija Premiership, dakle, Manchester City ili West Ham.

Naravno, engleska liga dolazi u obzir isključivo ukoliko propadne dogovor s Barcelonom, koji je prvotna želja Darija Srne, u kojoj bi legendarni nogometaš trebao završiti karijeru 2018. godine. Naime, jedini uvjet koji je Srna postavio pred Barcelonu odnosio se na 18-mjesečni ugovor, dakle, ne ugovor koji bi trajao samo šest mjeseci, Barca je to navodno prihvatila. Uglavnom, sve će biti puno jasnije u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.