Hoće li najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić završiti karijeru u Realu?

Foto: fah

Najbolji hrvatski nogometaš i najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, ove je godine bio dominantan u odnosu na konkurenciju. Hrvat je u jednoj godini osvojio sve ono što čak svojedobno nije uspjelo ni Cristianu Ronaldu ni Lionelu Messiju, inače najdominantnijem nogometnom tandemu posljednjih desetljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ”uzeo” je Luka na kraju godine Zlatnu loptu France Footbala, proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva, najboljim igračem Europe, najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e, s Realom je osvojio Ligu prvaka, nedavno klupsko svjetsko prvenstvo, s hrvatskom reprezentacijom plasirao se u povijesno finale SP-a… Dakle, teško je i nabrojiti sve ono što Luki nije uspjelo u 2018. godini… Drugim riječima, kad spominjemo Luku u kontekstu 2018. možda je ipak puno jednostavnije nabrajati ono što mu nije uspjelo?

S obzirom kako je hrvatski veznjak glavni motor Realove igre mnogi očekuju da će Luka karijeru završiti u dresu kraljevskog kluba, uostalom, ne tako davno u više je navrata najbolji nogometaš svijeta naglašavao da mu je to cilj i želja. No, hoće li tome doista biti tako?

Naime, Telemadrid je objavio da je kapetan Vatrenih odbio ponudu Reala za produljenjem ugovora, koji, inače, istječe 2020. godine. Navodno je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije razočaran ponuđenim uvjetima za nastavak suradnje te je navodno odlučio pričekati bolju ponudu Reala ili čak nekog drugog kluba, a zainteresiranih za usluge najboljeg nogometaša svijeta ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Modrić u Realu trenutno zarađuje oko šest i pol milijuna eura godišnje, za nastavak suradnje ponudili su mu navodno osam milijuna i ugovor do 2021. godine. Hoće li Modrić pristati? Dio španjolskih medija tvrdi da neće, problem je navodno u činjenici da Real nudi nastavak suradnje na samo godinu dana…

I dalje je navodno aktualan talijanski Inter, koji je u ljetnom prijelaznom roku Luki nudio 40 milijuna eura, a spominje se i transfer u Kinu gdje bi kapetan Vatrenih za dodatnih dvije godine zaradio čak 20 milijuna eura. Naravno, za sada su sve to samo nagađanja. Real je ipak Real…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.