Hoće li napokon Eiffelov toranj biti ljepši nego ikad presvučen u hrvatske nacionalne boje?

Ovog puta nema Turske, Hrvatska se ponovno bori za simbol Pariza Eiffelov toranj. Danas bi, s obzirom kako se igra utakmica osmine finala Europskog prvenstva između Hrvatske i Portugala, konačno i Eiffelov toranj mogao biti ljepši nego ikad i mogao bi zasvijetliti u bojama naše domovine. Bio bi to pravi poklon našoj zemlji za Dan državnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u ponoć je službeno krenula četvrta po redu bitka Hrvatske na društvenim mrežama kako bi svojom aktivnošću simbol Pariza presvukli u svoje nacionalne boje. Nažalost, u prva tri pokušaja nismo uspjeli, no, danas bi ipak mogli uspjeti, ako budemo uporni kao zadnji puta kada smo bili jako blizu.

Hrvatski navijači već su se punom snagom uključili u borbu, osim hrvatskih navijača sudjeluju i navijači Portugala, Švicarske, Poljske, Walesa i Sjeverne Irske. Reprezentacija koje također danas igraju u osmini finala.

Pridružite se ovoj akciji tijekom subote na društvenim mrežama Instagram i Twitter upisujte hashtag #CRO, a na Facebooku #CRO, #OrangeSponsorsYou . Konačno idemo zajedno do kraja, navijači na tribinama i na društvenim mrežama, hrvatski nogometaši na stadionu u Lensu protiv Portugala. Hrvatske boje na Eiffelov toranj, Vatreni na krov Europe. Može li se zamisliti bolji scenarij?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi već tradicionalno i toliko puta spomenuto pojašnjenje, dakle, boje zemlje čije se ime najčešće pojavljivalo tog dana na Twitteru, Facebooku i Instagramu do 22:30 sati uljepšat će Eiffelov toranj ako taj dan igra njihova reprezentacija na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.