Hodgson ostaje izbornik, ako Englezi budu uspješni

epa05349682 England's coach Roy Hodgson leads a training session of the English national soccer team at Stade des Bourgognes in Chantilly, France, 07 June 2016. The team will play in Group B during the UEFA EURO 2016 soccer championship running from 10 June to 10 July 2016 in France. EPA/GEORGI LICOVSKI

Sudbina Roya Hodgsona na klupi engleske nogometne reprezentacije ovisit će o dobrom rezultatu i kvalitetnoj igri na Europskom prvenstvu u Francuskoj, izjavio je predsjednik Engleskog nogometnog saveza (FA) Greg Dyke za britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svakako je uspješan nastup, ako se probijemo do polufinala. Ako prikažemo dobru igru, a nesretno izgubimo, primjerice na jedanaesterce, od neke dobre reprezentacije u četvrtfinalu, onda već moramo raspravljati o tome što dalje”, rekao je čelni čovjek Engleskog nogometnog saveza.

Hodgsonov aktualni ugovor vrijedi do završetka natjecanja na Europskom nogometnom prvenstvu, a 68-godišnji stručnjak već je prije istaknuo kako bi želio voditi Engleze i na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji. No, Dyke je sadašnjem izborniku jasno dao do znanja da se o njegovom ostanku na klupi neće odlučivati prije završtka natjecanja u Francuskoj.

Engleska će u ponedjeljak protiv Slovačke igrati posljednju utakmicu u skupini B Europskog prvenstva. Pobjeda Englezima donosi prvo mjesto, a i bod im je dovoljan za plasman u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.