Hokejaši Medveščaka izgubili na gostovanju kod doprvaka CSKA iz Moskve

Foto: fah

Hokejaši Medveščaka u svom su 24. ovosezonskom nastupu u KHL-u izgubili na gostovanju kod doprvaka CSKA iz Moskve sa 1-3 (0-0, 0-0, 1-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv vrlo jakog suparnika Medveščak je u prve dvije trećine uspio sačuvati mrežu, a onda početkom treće i povesti kada je Edwin Hedberg (44:16) postigao pogodak s igračem više na ledu.

Nažalost, za preokret domaćih dovoljan je bio i mali pad u igri Medveščaka, CSKA je u 48. minuti postigao dva pogotka u razmaku od samo devet sekundi. Strijelci su bili Jan Muršak (47:50) i Semjon Košeljev (47:59). Konačni rezultat postavio je Nikita Pivcakin (59:25) u situaciji kada je CSKA imao dva igrača više na ledu.

Medveščak je tako ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 32 boda, dva manje uz utakmicu više od osmog Jokerita koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. CSKA je drugi na Zapadu sa 60 bodova, četiri manje uz utakmicu više od vodećeg SKA iz Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak će svoju sljedeću utakmicu igrati upravo protiv SKA u Sankt Peterburgu u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.