Hrgović odgovorio na ponudu bivšeg svjetskog prvaka: ‘Spreman sam, prihvaćam meč u ožujku!’

Foto: Fah

Filip Hrgović otvoreno je prihvatio izazov koji mu je uputio njegov bivši protivnik iz amaterskih dana, Joseph Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon što je 32-godišnji bivši svjetski boksački prvak, Joseph Parker, iznio Zhileija Zhanga i Filipa Hrgovića kao svoje potencijalne iduće protivnike, javio se El Animal.

Snimkom koju je poslao nekim boksačkim medijima ili novinarima, poput Mike Coppingera s ESPN-a, Filip je prihvatio meč protiv Parker i to vrlo zanimljivog datuma.

Hrgović ipak na velikoj priredbi?

Radi se o 8. ožujku i priredbi u Rijadu, gdje će se boriti Anthony Joshua i Francis Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se činilo da Filip tamo neće nastupiti, budući da nema nikakve šanse da se već tada bori za IBF titulu, kao što smo ranije objasnili, on je spreman prihvatiti opasan meč protiv Parkera i time riskirati svoju poziciju prvog izazivačica te meč protiv Joshue, koji bi se mogao održati početkom ljeta.

“El Animal ovdje. Čuo sam da se Joseph Parker želi boriti protiv mene u ožujku na priredbi koju predvode Joshua i Ngannou. Drago mi je to čuti, spreman sam i prihvaćam ovu ponudu. Hajdemo se boriti. Vidimo se uskoro”, rekao je Hrgović.

Je li toliko važno ostati u središtu pažnje?

Čini se da je u ovom trenutku puno važnije ostati aktivan na saudijskim priredbama nego mirno čekati priliku za svjetsku titulu. No, isto tako, znajući Filipa, možemo biti sigurni da je on uvjeren u svoju pobjedu te da po njemu rizik nije toliko velik koliko zapravo je, piše Gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.