Hrvat bi mogao biti spreman već za dva tjedna: Ivan Perišić želi ostati u Bayernu, Nijemci tome nisu skloni?

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, koji se, nažalost, nedavno teže ozlijedio, želi ostati igrač Bayerna i nakon ove sezone. No, klub iz Münchena navodno ima druge planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački Sport1 piše da će Perišić napraviti sve što je u njegovoj moći da ostane igrač Bayerna, odnosno kako bi njemački klub otkupio njegov ugovor od Intera.

Kako smo već pisali Ivan Perišić je Bavarsku stigao ove sezone, ali tek na jednogodišnju posudbu. Bayern ima mogućnost otkupiti za 20 milijuna eura Perišićev ugovor od Intera. Navodno Bavarci nisu skloni takvoj mogućnosti, barem ako je vjerovati njemačkim medijima. Treba podsjetiti da je Sport1, uz Bild, mjesecima pisao o odlasku Nike Kovača iz Bayerna, dok hrvatski trener nije smijenjen, a smijenjen je jednim dijelom i zbog nezasluženo lošeg tretmana koji je imao u njemačkim medijima.

Bayern navodno trenutno važe između Ivana Perišića i .Leroya Sanea iz Manchester Cityja. Sanea ljetos nisu uspjeli dovesti, iako je bio velika želja Nike Kovača, zato što se tek bio ozlijedio. Na meti Bayerna je i Leverkusenov Kai Havertz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari stoje zastupnici Ivana Perišića zajedno s nogometašem sjest će s čelnicima Bayerna u ožujku kako bi razgovarali o budućnost hrvatskog nogometaša u Bayernu.  Ivan ima 31 godinu te je trenutno zbog ozljede gležnja prisiljen pauzirati, očekuje se da će biti spreman za Europsko prvenstvo, no, veći dio ostatak ove sezone ipak će propustiti, a to nikako ne odgovara Bayernu, naravno, ni Ivanu Perišiću, kome trebaju utakmice kako bi bio spreman za Euro, ali i kako bi se ponovno dokazao čelnicima Bayerna koji odlučuju hoće li ili neće otkupiti njegov ugovor.

Ivan Perišić veliki je optimist i uvjeren je da će se na teren vratiti u rekordnom roku, puno prije nego li to u ovom trenutku neki prognoziraju.  Navodno Ivan trenira dvaput dnevno te bi mogao biti spreman početkom ožujka kada Bayern bude igrao uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja. Ako će tome doista tako biti sjajne su to vijesti i za hrvatsku reprezentaciju, izbornika Zlatka Dalića. Hrvatska u ožujku starta s pripremnim utakmicama za Europsko prvenstvo. Vatreni će igrati protiv Švicarske te Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.