Hrvatska ima kvalitetu suprotstaviti se Turskoj, od koje nikad nismo izgubili

Zagreb, 14.10.2020 - Utakmica Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Na slici Mario Pašalić i Clement Lenglet. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će sutra prijateljsku utakmicu protiv Turske, utakmicu će prenositi NOVA TV, Hrvatska televizija zabavljat će Hrvate nekim drugim za njih očito daleko važnijim stvarima. Utakmica će se igrati od 18:45 sati, a Hrvatska će se Turskoj, od koje Vatreni nikad nisu izgubili, suprotstaviti u sastavu koji će rijetko kada više igrati zajedno, barem u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljska utakmica igrat će se u Istanbulu, nakon ove prijateljske utakmice Hrvatska će igrati daleko važniju utakmicu kod Švedske u Ligi nacija, bitna je to utakmica glede ostanka u najjačem rangu Lige nacija s obzirom kako su Portugal i Francuska gotovo je sigurno osigurali prva dva mjesta. Nakon utakmice u Švedskoj na Poljud stiže Ronaldov Portugal.

Uoči utakmice u Istanbulu veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i Atalante iz Bergama, Mario Pašalić, tvrdi kako Hrvatska iako oslabljena ima kvalitetu za pobjedu.

“Bit će sigurno nezgodna utakmica. Turska je kvalitetan protivnik. Uvijek smo bili u egalu kada smo igrali protiv njih. Uvijek je bilo nezgodno. Poznajem neke njihove igrače koji igraju u Serie A. To su igrači koji imaju bitne uloge u svojim klubovima. Bit će nezgodno, ali mi posjedujemo kvalitetu i mislim da ćemo sutra odigrati pravu utakmicu”, poručio je Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.