Hrvatska judašica Šikić brončana na European Openu u Pragu

Foto: judo.hr

Hrvatska judašica Tena Šikić uspješno je nastupila na European Openu u Pragu, ona je u kategoriji do 52 kilograma kroz repasaž došla do nove brončane medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon bronci na Grand Prixevima i nastupa na Prvenstvu Hrvatske prošli vikend, Šikić je ovaj vikend nastupila na European Openu u Pragu. Tamo je wazarijem pobijedila Ukrajinku Bujok, a zatim na isti način izgubila od buduće polufinalistice turnira, Španjolke Lopez Sheriff.

U repasažu je Šikić slavila ipponom protiv Turkinje Korkmaz, a zatim u borbi za broncu još jednim ipponom nakon dvije minute borbe slavila protiv Poljakinje Pienkowske.

Hrvatsku je predstavljala i Ivana Šutalo (preko 78 kg), ali je već u prvoj borbi išla na jaku Brazilku Souzu, koja je slavila ipponom i otišla sve do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.