Hrvatska karatistica Maša Vidić drugi put uzastopce pobjednica Top Tena

Foto: fah

Hrvatska karatistica Maša Vidić drugi put uzastopce osvojila je naslov pobjednice “Top tena”, tradicionalnog medjunarodnog karate turnira koji se u Zagrebu održao po 14. put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do naslova je Vidić, koja se do udaje prezivala Martinović, stigla ne izgubivši ni jedan bod. U 1. kolu slavila je protiv Austrijanke Nathalie Reiter s 3-0. Uslijedio je uvjerljiv trijumf nad Slovenkom Kajom Budić 8-0, da bi i u polufinalnom nastupu Maša bila bolja od predstavnice Luksemburga Jennifer Warling s 3-0. U finalnoj dvominutnoj borbi nije bilo bodova u dvoboju Maše Vidić i Ukrajinke Anite Serogine, ali sudačkim preglasavanjem 4-1 naša je karatistica izborila ukupnu pobjedu i novčanu nagradu od dvije tisuće dolara.

Na jedinstvenom pozivnom turniru ponajboljih djevojaka u tom sportu u maloj dvorani Doma sportova sudjelovale su i natjecateljice Rusije, Španjolske, Turske, Crne Gore i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.