Odličan Hrvat Borna Ćorić: Još jedna pobjeda nakon Rafaela Nadala!

U posljednje vrijeme Ivo Karlović, veteran hrvatskog i svjetskog tenisa, igra poput mladića u najboljim danima, trenutno ”Karlo” djeluje nezaustavljivo, istovremeno, dvostruko mlađi Hrvat, mladi Borna Ćorić u dalekom Dubaiju pobjeđuje najveće zvijezde svjetskog tenisa, kao što je to nesumnjivo sjajni Britanac, Andy Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najtalentiraniji hrvatski tenisač, mladi 18-godišnji Borna Ćorić, napravio je još jedan veliki korak prema samom vrhu svjetskog tenisa, naime, nakon što je Borna prošle godine šokirao teniski svijet pobjedom na Španjolcem Rafaelom Nadalom te tom senzacionalnom pobjedom ušao među sto najboljih svjetskih tenisača Ćorić se plasirao u polufinale cijenjenog ATP turnira u Dubaiju, i to na kakav način, maestralan. Naime, Ćorić je razbio je trećeg tenisača svijeta, Britanca Andy Murraya, koji zapravo nije imao nikakve šanse u tom dvoboju.

UAE TENNIS DUBAI CHAMPIONSHIPS 

“Pomeo” Britanca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada hrvatska teniska zvijezda senzacionalno je pobijedila trećeg tenisača svijeta sa6-1, 6-2. Ćorić je doslovno pomeo Britanca. Murray je teškom mukom osvojio prvi gem, nakon čega je sve bilo na strani sjajnog hrvatskog tenisača, bilo je samo pitanje vremena koliko bi ovaj meč mogao trajati, pobjednik nije bio upitan. Uraganska završnica meča oduševila je čak i navijače Britanca kojih u dalekom Dubaiju nije bilo malo s obzirom na iznimnu popularnost osvajača Olimpijskog turnira u Londonu prije dvije i pol godine.

Sa samo 18 godina hrvatski Davis Cup reprezentativac na svom ”kontu” ima pobjede protiv dva velikana, kako smo spomenuli, Nadala te sada Murraya. Preostaju pobjede protiv Novaka Đokovića i velikog Švicarca, Rogera Federera, da bi poker aseva bio kompletan

Ćorić u polufinalu protiv Federera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim pobjedom Borna Ćorić je ponovio najbolji rezultat u karijeri, dakle, polufnale iz turnira ATP 500, što posebno raduje hrvatske ljubitalje tenisa uoči Davis Cup susreta protiv Srbije u Brogradu u trećem mjesecu.

Mladi Borna Ćorić će u polufinalu Dubaija igrati protiv pobjednika dvoboja između Švicarca Rogera Federera i Francuza Richarda Gasqueta.

ATP DUBAI (četvrtfinale)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić – Murray 6-1, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.