Hrvatska otkazuje kamp za Europsko prvenstvo u Škotskoj: Razlog je pandemijsko pravilo

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala je Euro 2020. provesti kamp u škotskom St. Andrewsu, ali, kako saznaje gol.dnevnik.hr, taj će aranžman Vatreni otkazati i to zbog škotskih pandemijskih pravila a zbog kojih je od kampa odustala i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tome, protivnici Hrvatske u skupini Europskog prvenstva trenirat će u Pragu i putovati na utakmice.

Škotska ima pravila prema kojim ako jedan igrač bude pozitivan, cijela momčad mora u karantenu.

Zbog svega Hrvatska traži alternativnu lokaciju, vjerojatno u Engleskoj u kojoj pravila nisu toliko rigorozna. Škotske vlasti nisu bile spremne napraviti iznimku za nogometaše i ponuditi poseban status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska, koja je ipak nešto udaljenija od Otoka nego Češka, traži novu bazu. Hrvatska i Češka susreću se 18. lipnja u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.