Hrvatska sportska ‘kraljica’ Sandra Perković čestitala Dan neovisnosti: ‘Proud to be Croat’

Foto: fah

Najbolja hrvatska sportašica, dvostruka Olimpijska pobjednica, Sandra Perković, čestitala je Dan neovisnosti Hrvatima.  Svoj post, uz fotografiju na kojoj ponosno drži hrvatsku zastavu, Sandra je objavila na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan Vam Dan neovisnosti ??? #DanNeovisnosti #Hrvatska #ProudToBeCroat #TB #London2017

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan Vam Dan neovisnosti”, napisala je Sandra uz hashtag “Proud to be Croat” …

Naravno, komentari su bili više nego pozitivni, a neki su je u više navrata proglasili sportskom kraljicom.

Danas je Dan neovisnosti, blagdan kojim se obilježava 8. listopada 1991. godine, dan kad je Hrvatski sabor jednoglasno donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza Republike Hrvatske s ostalim republikama i pokrajinama bivše SFRJ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabor je tada utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više, kao takva, ne postoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.