Hrvatska sportska priča godine: U Areni Zagreb očekuje nas spektakl protiv Argentine, ulaznica više nema!

Foto: fah

Kako sada stvari stoje finale Davis Cupa za mjesec dana, dakle, od 25.-27. studenoga u Areni Zagreb, bit će spektakularno, očekuje nas veliki sportski spektakl, sasvim sigurno hrvatska sportska priča godine.  Ne igra se finale Davis Cupa svake godine, posebno ne ako ste zemlja sa četiri milijuna stanovnika i isto toliko Hrvata u dijaspori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, planule su sve ulaznice, tako da će zagrebačka Arena biti puna do posljednjeg mjesta. Hrvatska će vrlo vjerojatno protiv Argentine, predvođene olimpijskim pobjednikom Juanom Martinom del Potrom, nažalost igrati bez mladog Borne Ćorića, koji je donio pobjedu našoj reprezentaciji u četvrtfinalu Davis Cupa u Portlandu protiv SAD-a. Srećom, Ivo Karlović pristao se vratiti i pomoći Hrvatskoj te će uz Marina Čilića i Ivana Dodiga biti glavni adut Hrvatske u finalu.

Glede karata recimo kako je još jučer popodne prodano 60 posto ulaznica, sada ih više uopće nema, ako biste ih pokušali kupiti preko interneta i stranice ulaznice.hr, dočekat će vas informacija da više nema slobodnih mjesta. Podsjetimo, kapacitet za ovaj veliki teniski spektakl je 15.500 mjesta, od čega je, naravno, jedan manji dio rezerviran i za navijače Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo također da je Hrvatska već jednom slavila u finalu Davis Cupa, bilo je to 2005. godine protiv Slovačke i to u Bratislavi, tada su Hrvatsku do pobjede nosili Ivan Ljubičić i Mario Ančić, bio je tu i Goran Ivanišević, a na izborničkoj klupi Nikola Pilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.