Hrvatska u Zagreb nosi dva boda: ‘Obrana je ključ, naši su golmani bili na streljani’

Foto: fah

Nakon uvjerljivog poraza od Švedske u 3. kolu grupne faze Europskog rukometnog prvenstva, u splitskoj Spaladium Areni, atmosfera u našoj reprezentaciji, nažalost, daleko je od idealne. Naime, umjesto očekivana četiri  Hrvatska će u Zagreb, na megdan Norveškoj, Bjelorusiji, Francuskoj ponijeti tek dva boda, baš kao što ima Norveška, dok Francuzi imaju četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije igrača nakon poraza bile su u najmanju ruku suzdržane, igrači su svjesni koliko je ovaj poraz ozbiljan.  Ponovno se javio strah zbog neigranja Domagoja Duvnjaka.   No, obrana je ključ, obrana i katastrofalni golmani, odlučili su utakmicu, uz, naravno, sjajnu predstavu Švedske.

“Nije bilo ni blizu onakve borbenosti u obrani kao u prve dvije utakmice. Nismo bili agresivni i ostavili smo naše vratare na streljani”, rekao je pivotmen naše reprezentacije, Željko Musa. Većina se naših rukometaša slaže s mišljenjem Željka Muse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.