Hrvatske rukometaše čekaju tri jake utakmice: Evo kad i gdje ih možete gledati

Foto: fah

Hrvatske rukometaše čeka nastup na vrlo kvalitetnom prijateljskom turniru u Oslu pod nazivom Gjensidige Cup. Prijenos utakmica je na RTL-ovim programima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi protivnik joj je domaćin Norveška, a utakmica se igra od 19:15 uz prijenos na kanalu RTL 2. Nakon toga Hrvatska će još u subotu od 13:45 igrati protiv Argentine, a u nedjelju od 14:15 protiv Danske.

Ovaj turnir je izborniku Daguru Sigurdssonu i njegovim reprezentativcima priprema za Olimpijske igre u Parizu, na kojima je Hrvatska u skupini sa Španjolskom, Švedskom, Njemačkom, Slovenijom i Japanom.

Popis hrvatske reprezentacije:

Vratari: Matej Mandić, Dominik Kuzmanović, Filip Ivić
Desna krila: Mario Šoštarić, Fran Mileta
Lijeva krila: Marin Jelinić, David Mandić
Lijevi vanjski: Zvonimir Srna, Marko Mamić
Srednji vanjski: Domagoj Duvnjak, Luka Cindrić, Igor Karačić, Filip Vistorop
Desni vanjski: Ivan Martinović, Luka Lovre Klarica, Mateo Maraš
Pivoti: Veron Načinović, Marin Šipić, Nikola Grahovac, Ilija Brozović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.