Hrvatski trener sjajno gura u Serie B: Ivan Jurić i Crotone deset kola bez poraza

Foto: fah

Talijanski nogometni drugoligaš Crotone, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, pobijedio je na gostovanju Virtus Entellu 2:1 produživši niz bez poraza na deset susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Crotone zabili su Bruno Martella (9) i Leonardo Capezzi (24), dok je pogodak za Virtus zabio Gaetano Masucci (27). Za Crotone je cijeli susret odigrao hrvatski napadač Ante Budimir.

Crotone je u zadnjih deset kola upisao sedam pobjeda i tri neodlučena ishoda i trenutačno je na drugom mjestu Serie B sa 45 bodova, jednim bodom manje od lidera Cagliarija. Posljednji poraz Crotone je doživio 31. listopada na gostovanju kod Pescare.

Za razliku od Jurića kojem ide sjajno, ‘hrvatska kolonija’ u Speziji je doživjela još jedan neuspjeh. U susretu 20. kola Spazija je poražena na gostovanju kod Ascolija 0:3 produživši niz bez pobjede na tri susreta. Strijelci su bili Andrea Petagna (53), Bright Addae (78) i Daniele Cacia (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Speziju su cijeli susret odigrali Mario Šitum, Josip Brezovec i Josip Mišić. Dario Čanađija je igrao do 71. minute, dok je Ivan Martić ušao u igru u 56. minuti. Simon Sluga nije ulazio u igru. Spezija se trenutačno nalazi na 12. mjestu sa 26 bodova, pet bodova manje od osmog mjesta, posljednjeg koje vodi u kvalifikacije za prvu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.