Hrvatski vaterpolisti u drugoj pripremnoj utakmici svladali Amerikance

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti svladali su reprezentaciju SAD-a 14:10 (5:2, 2:2, 3:3, 4:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to druga službena prijateljska utakmica s reprezentacijom SAD-a s kojom hrvatski reprezentativci odrađuju posljednje pripreme pred odlazak u Nizozemsku, na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Ante Vukičević s četiri i Loren Fatović s tri gola bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok su Maxwell Irving i Benjamin Stevenson postigli po tri gola za SAD.

– Danas smo puno bolje igrali, pogotovo u obrambenom dijelu. Jučerašnja utakmica nam je dobro došla kako bi uočili što još trebamo ispraviti. Još uvijek smo u trenažnom procesu, međutim jako je bitno i ovakve prijateljske utakmice pobijediti, a s tim stavom su danas zaigrali i igrači. Osim fizičke pripreme iznimno je bitna i glava, kako bi mirno otputovali u Rotterdam, rekao je Mile Smodlaka, pomoćni trener reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je tako uzvratila SAD-u za subotnji poraz nakon izvođenja peteraca.

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Tokiju održat će se od 14. do 21. veljače u Rotterdamu gdje će Barakude pokušati biti među tri najbolje momčadi koje će osigurati odlazak u Tokio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.