Hrvatski vozač i student ZŠEM-a u ekipi McLarena: ‘Najveći iskorak u mojoj karijeri’

Foto: Instagram

Vjerojatno najuspješniji hrvatski automobilist svih vremena, aktualni prvak Blancpaina Asia Martin Kodrić, student ZŠEM-a, postao je tvornički vozač McLarenova tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada je službeno! Najveći korak u mojoj karijeri upravo se dogodio. Postao sam tvornički vozač McLarena! Jako sam sretan i zahvalan što sam dobio ovu priliku, a uopće ne sumnjam da nas čeka odlična budućnost. Neka igre počnu”, objavio je na Instagramu.

“Posvetio sam cijeli život tome, ne samo ja već cijela obitelj. Nakon godina truda, ulaganja i odricanja postigao sam ono što želim. Radim ono što volim i mogu živjeti od toga. Nakon kartinga do Formule Renault 2.0, odnosno juniorske Formule do Lamborghinija, to je najveći korak u mojoj karijeri”, rekao je mladi Samoborac gostujući u emisiji Sportski mikrofon Hrvatskoga radija.

“Ne vozim Formulu 1 kao što su neki portali prenijeli. Vozim GT utrke i za McLaren moto tim. San mi je bio Formula 1 kad sam počeo voziti karting. S vremenom to više nije bilo to. Ponajprije zbog toga što sam previsok, ali i ne sviđa mi se što je danas 95% posao, a 5% sport. Bez velikih novaca se ne može doći tamo”, istaknuo je Kodrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.