I Ronaldo je komentirao ‘prekrasnu’ karijeru Marija Mandžukića

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić se u petak emotivnim pismom oprostio od duge i velike igračke karijere. Njegov odlazak u nogometnu mirovinu, kao jednog od najvećih hrvatskih napadača svih vremena, odjeknuo je i izvan granica naše zemlje. Ipak je u bogatoj karijeri popularni Mandžo igrao u klubovima kao što su Juventus, Milan, Bayern

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Marija Mandžukića komentiraju mnogi, pa tako i bivši mu suigrač iz Juventusa Cristiano Ronaldo, a lijepim riječima ga je ispratio i već spomenuti Bayern, kao i Juventus, klubovi u kojima je Mandžo igrao u vrhunskoj formi te bio miljenik navijača. U dresu Juventusa Mandžo je odigrao 162 utakmice, postigao je 44 golova, a upisao je i 17 asistencija. Sa Starom damom osvojio je čak osam trofeja.

“Zajedno smo doživjeli veliku avanturu. Bilo je prekrasno s tobom dijeliti dio tvog puta, Mario. Hvala ti na svemu što si nam dao i sretno u budućnosti”, Juventus je poručio Mandži.

“Zašto? Brate, zašto? Sve najbolje, brate. Vjeruj mi, brate, ne znam kako je to moguće, ali nedostajat ćeš mi”, komentirao je Mandžin odlazak Medhi Benatia, dok je Patrice Evra podsjetio na nadimak hrvatskog napadača u Juventusovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala ti, Mister No Good! Takav ratnik, dobro ljudsko biće. Bila je čast igrati s tobom”, napisao je francuski nogometaš.

Oglasio se, kako smo već spomenuli, i sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je na Mandžinom Instagramu ostavio komentar:

Foto: Snimka zaslona

“Čestitam na prekrasnoj karijeri”, napisao je Ronaldo uz dva emotikona pljeska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.