Igor Štimac: ‘Kod Dalića ne vidim želju za odlaskom, a mi kao da navijamo da što prije ode’

Foto: Snimka zaslona

Gost HTV-ove emisije Dobro jutro, Hrvatska bio je bivši hrvatski izbornik i sadašnji izbornik Indije Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je o izborniku Zlatku Daliću.

“Toliko je puta rekao koliko uživa voditi Hrvatsku i biti joj na čelu. Ne vidim želju za odlaskom, a mi kao da navijamo da što prije ode. Dao nam je toliko razloga za veselje i vjerujem da će nam ih još davati”, rekao je.

Dodao je i kako znamo da želi voditi veliki europski klub i ako takva prilika dođe, treba mu dopustiti da ostvari ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da odgoda Europskog prvenstva na 2021. godinu neće utjecati na ambicije Hrvatske.

“Neće to utjecati na ambicije Hrvatske jer su one uvijek najviše, ali ovo nam ne ide u prilog jer svaki novi dan igrače čini starijima, pogotovo se to odnosi na Modrića i Rakitića. A kad ste stariji, teže vam se prilagođavati zahtjevima”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.