Igoru Jovićeviću ostvario se san: ”Žao mi je jedino što tata nije vidio današnji dan, ali siguran sam da je gledao odozgo”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Dinama pobijedili su u Varaždinu istoimenu momčad 3:1, a junak pobjede bio je kapetan Arijan Ademi. Utakmica će ostati u pamćenju i novom treneru prve momčadi plavih, nasljedniku Nenada Bjelice, Igoru Jovićeviću. Naime, Jovićević je u Varaždinu ostvario prvu službenu pobjedu u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi kao trener ‘modrih’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice, a o čemu smo pisali, Jovićević je kazao da mu se ostvario san. Prvi trener Dinama bio je emotivan i to nije mogao sakriti. Pitanje je li i želio?

”Ostvario mi se san prvo zato što sam postao trener Dinama, voljenog kluba i drugo jer je ovo prva pobjeda, nadam se nizu, i ona se ne zaboravlja. Kao prva ljubav. Što god mi se desi od današnjeg dana ovaj trenutak nikada neću zaboraviti. Zahvalio bih se svim prijateljima, obitelji, mami koja je gledala danas na televiziji i navijačima koji su nas bodrili”, kazao je Jovićević, a onda je do kraja pokazao emocije:

”Žao mi je jedino što tata nije vidio današnji dan, ali siguran sam da je gledao odozgo i moramo ići dalje. Zadovoljan sam današnjom utakmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazali smo zaista lepršavu igru, jednu ideju, jedan brzi protok lopte pogotovo u prvom poluvremenu kada smo mogli otići na više golova razlike. S padom koncentracije i energije dođeš u situaciju da dođeš u probleme jer je protivnik igrao po banki, s okomitim loptama i puno centaršuteva. Mi smo to preživjeli, bilo je zaista teških trenutaka za nas. Pokazali smo karakter i u tom segmentu igre. Imamo vremena za odmor za Lokomotivu, za derbi, oni su na valu pozitivnih emocija. Radi se o vrhunskoj ekipi s odličnim trenerom i mislim da će biti jako dobra utakmica”, rekao je trener Dinama.

Ako se po jutru dan poznaje nakon jednog odličnog trenera Dinamo je dobio drugog odličnog trenera. No, vrijeme će pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.