Čilić i Dodig u Osijeku na suprotnim stranama: ‘Uživamo svaki dan’

Foto: snimka zaslona

Čak 20 Grand Slam naslova osvojili su sudionici humanitarnog teniskog turnira u Osijeku, koji je došao do same završnice. Tim A, predvođen Marinom Čilićem, te Tim B, u kojem su Ivan Dodig i Borna Ćorić, igrat će u nedjeljnom finalu, koje od 16 do 19 sati možete pratiti na Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo daleko od natjecateljskog tenisa, ovdje se stvarno ugodno osjećamo. Domaćini su fenomenalni, uživamo svaki dan, družim se s Ivanom i svim našim tenisačima, svaki dan pomalo treniramo, odigramo poneki ozbiljan poen, poneki poen za zabavu, sve je stvarno jako, jako lijepo, kaže Čilić o natjecateljskom tenisu nakon tri mjeseca stanke.

– Svima nam je nedostajao tenis, u takvom sportu nismo navikli na ovako velike pauze. Iskoristili smo ovo vrijeme da se malo odmorimo, ali i da radimo. Mislim da smo svi radili i spravljali neke stvari koje možemo iskoristiti kad krene sezona, dodao je Ivan Dodig.

Osječki turnir nastao je na inicijativu osječke tenisačice Donne Vekić, a odazvale su se brojne legende hrvatskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.