Igrač koji nema sreće: Alen Halilović izvan terena dva do tri mjeseca, operacija u petak

Foto: fah

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije 21-godišnji Alen Halilović, koji se ozlijedio prije mjesec dana, u petak će u Madridu proći operaciju zgloba lijeve noge pa će izbivati s terena dva do tri mjeseca, priopćio je u nedjelju njegov klub Las Palmas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović se ozlijedio 17. rujna u prvenstvenoj utakmici protiv Athletic Bilbaa, kada je u 37. minuti na njega startao Raul Garcia.

“U petak će proći operacijski zahvat zgloba lijeve noge u klinici u Madridu. Bit će najmanje dva do tri mjeseca izvan terena”, izvijestio klub s Kanarskih otoka na svojoj internetskoj stranici.

Halilovićeva jača noga je upravo lijeva pa su liječnici Las Palmasa i hrvatske reprezentacije procijenili kako je bolje da bude podvrgnut operativnom zahvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenzivni nogometaš je ozlijeđen nakon dobrog otvaranja sezone koju je počeo u udarnoj postavi Las Palmasa u utakmicama protiv Valencije, Malage i Athletica. Ljetos mu je izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan dao kapetansku vrpcu koju je nakon odlaska u A reprezentaciju ostavio vezni Mario Pašalić.

Ove sezone je Halilović je upisao tri asistencije, jednu za Las Palmas i dvije za Hrvatsku U-21 u pobjedi od 3-0 u Moldaviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.