Igrači nakon poraza: ‘Bit će opet Hrvatska jaka, ne moramo se bojati za to’

Split, 17.11.2020 - Utakmica 6. kola Lige nacija A - skupina 3: Hrvatska - Portugal. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Nakon poraza od Portugala 2:3 pred novinarima se pojavio Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da smo barem izvukli neriješeno jer bi se isplatio trud. Ne možemo shvatiti ni neke sučeve pogreške. Sad smo saznali rezultat druge utakmice i važno je da ostajemo u elitnoj skupini, ali žao nam je poraza. Super smo odradili prvo poluvrijeme, da Rog nije dobio crveni karton, možda bi i pobijedili. Prvi put je danas ova četvorka igrala iza. Mislim da su Mile, Josip i Bradarić dobro odradili posao i da mogu biti zadovoljni sobom”, rekao je.

Oglasio se i Mile Škorić.

“Dobio sam poziv i drago mi je zbog poziva. Sretan sam time, ali nesretan porazom. U prvom poluvremenu smo dobro stajali, mogli smo zabiti za 2:0, ali što je tu, idemo dalje. Svakako da je ovo najviši nivo, ipak igram u HNL-u. S osobne strane mogu biti zadovoljan, ali opet smo primili puno golova. Meni je drago da sam u reprezentaciji. Velika je stvar ostanak u elitnoj skupini. Trebamo se smiriti. Bit će opet Hrvatska jaka, ne moramo se bojati za to”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, primili smo tri glupa gola. Imali smo i crveni karton, ali ajde, ostali smo u skupini. Nadam se da ćemo sljedćei put odigrati bolje i pobijediti. Danas sam zabio dva gola s kojima sam sretan, ali mi smo kolektiv i uvijek gledam nogomet kao momčadski sport. Nisam zabio do sada puno golova za reprezentaciju tako da je ovo dobro”, poručuje Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.