Dalić: ‘Ostali smo u Ligi nacija, ali ne svojoj dobrom igrom i drago nam je da je ova godina završila’

Foto: HNS

Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske, nakon utakmice rekao je da su se igrači trudili i ostavili srce na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trudili su se i dali sve od sebe, ostavili srce na terenu. Žao mi je što ih nije nagradilo i još na kraju ta Livijeva pogreška. Nadam se da smo s tim ispucali sve pogreške u dogledno vrijeme. Ostali smo u Ligi nacija, ali ne svojoj dobrom igrom i drago nam je da je ova godina završila. Bilo je puno trčanja i agresije, to smo radili dobro. Nismo izgubili gol kad smo ostali s igračem manje. Imamo puno dobrih stvari, popravit ćemo ih još kada nam se pridruži sedam ili osam standardnih igrača. Ja se ne bojim. Plus je da smo ostali u Ligi nacija, ali žao mi je poraza od europskih prvaka i da dečki nisu nagrađeni za svoj trud”, smatra Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.