Igrao pola sata a ipak ispao kriv za novi posrtaj Barcelone: ‘Pjanić je katastrofa na terenu’

epa08839885 Miralem Pjanic (R) of FC Barcelona in action during the UEFA Champions League group G soccer match between Dynamo Kiev and FC Barcelona in Kiev, Ukraine, 24 November 2020. EPA/SERGEY DOLZHENKO

Nogometaši Barcelone ponovno su doživjeli neuspjeh na svom terenu, naime, protiv i ne baš jakog Cadiza odigrali su tek 1:1 iako su cijelo vrijeme vodili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, katalonski klub imao je prednost sve do 89. minuti, nakon toga je na Camp Nou došlo je do izjednačenja, tada su iz jedanaesterca nogometaši Cadiza zabili za veliki bod na teškom gostovanju. Za Barcelonu je igrao i bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić, koji je odigrao tek nešto manje od pola sata, no nije se pretjerano istaknuo, naprotiv, ipak, iako je igrao tek pola sata ispao je možda i dežurni krivac za novi posrtaj Barcelone Ronalda Koemana.

Poslije utakmice na račun Pjanića pojavile su se brojne negativne kritike, tako je novinar Cadene SER, Dani Garrido, žestoko kritizirao Pjanića.

“Koliko će još prilika Ronald Koeman dati Miralemu Pjaniću? Bosanac je katastrofalan na terenu. Kada god on uđe u igru, ekipa igra znatno lošije”, poručio je vrlo jasno Garrido.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na sve, i na činjenicu da je definitivno promašena investicija, ako pogledamo Pjanićevu minutažu ove sezone jasno je kako on ne može biti najveći krivac za katastrofalnu sezonu koja je izgubljena i u Ligi prvaka, ali, kako se sada vidi, i u domaćem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.