Istra u Puli šokirala Rijeku: Poraz prvaka uz nevjerojatne promašaje

Foto: fah

U susretu 12. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Istre 1961 su pobijedili Rijeku s 1-0 (1-0) i pobjegli s dna ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj zadnje i druge momčadi prvenstva donio je veliko iznenađenje, a za to je zaslužan David Puclin koji je u 17. minuti pogodio lijevom nogom nakon prodora Reagya Ofosua.

Rijeka je napadala većim dijelom utakmice, ali bez preciznosti u završnici, a najbolju priliku propustio je Josip Mišić, koji je iz slobodnog udarca pogodio gredu. U zadnjim trenucima utakmice crveni karton je dobio vratar Puljana Ivušić.

Istra 1961 je sada osma s 9 bodova, a prepustili su začelje Rudešu (7), dok je Rijeka druga s 25 bodova, četiri manje od vodećeg Dinama koji večeras igra na Maksimiru protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred 1000 gledatelja na stadionu Aldo Drosina sudio je Batinić iz Osijeka.

Strijelci: 1-0 Puclin (17)

Crveni karton: Ivušić (Istra, 90+4)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.