Ivanišević, Muster, Leconte i Bahrami u ekshibiciji na otvorenju Croatia Opena

Četvorica bivših teniskih velikana Goran Ivanišević, Thomas Muster, Henri Leconte i Mansour Bahrami odigrat će 19. srpnja ekshibicijski meč na otvaranju 25. Vegeta Croatia Opena, ATP teniskog turnira u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Biti će tijesno, Thomas se prije nekoliko godina čak vratio aktivnom tenisu, Henri i Mansour redovito igraju parove. Svi su oni velemajstori, siguran sam da ćemo odigrati zanimljiv i uzbudljiv meč. Usput ćemo se, naravno, svi skupa i zabaviti, kazao je Ivanišević, bivši wimbledonski pobjednik i svjetski broj dva.

Prvi ‘kralj Umaga’, nekadašnji broj 1 svjetskog tenisa i bivši pobjednik Roland Garrosa Thomas Muster vratit će se na stadion gdje je čak triput podizao pobjednički pehar, zadnji put prije 19 godina.

– S Umagom imam poseban odnos još od djetinjstva, kada sam dolazio na ljetovanje s roditeljima. Zbog toga sam redovito igrao na turniru i u ratnim godinama, kada su mnogi igrači odustajali. Velika mi je čast što me Grad Umag proglasio svojim počasnim građaninom. Svaka pobjeda mi je draga, ali ove u Umagu su mi osobito prirasle srcu, prisjetio se 46-godišnji Austrijanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henri Leconte i Mansour Bahrami, bivši su finalisti Roland Garrosa – prvi u pojedinačnoj, drugi u konkurenciji parova, a danas često igraju na ATP turnirima legendi i u odličnoj su formi, iako su prevalili pedesetu.

– Dolazim po pobjedu, u kakvoj god kombinaciji igrali,rekao je Leconte, dok je Bahrami, poznat kao veliki zabavljač, istaknuo kako ga raduje dolazak u Umag, jer je o turniru čuo sve najbolje.

– Ivanišević i Muster su veliki tenisači, bit će mi zadovoljstvo igrati i s njima i protiv njih. Znam da umaška publika poznaje i cijeni tenis, a ja ću dati sve od sebe, najavio je Bahrami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekshibicijski meč počinje u 21 sat na ATP stadionu u Umagu, odmah nakon svečanosti otvorenja. Umaški turnir i ove je godine privukao niz vrhunskih svjetskih tenisača, a među prvima je svoj nastup potvrdio najbolji hrvatski igrač Marin Čilić, pobjednik 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.