Ivanišević najavio vrhunski tenis u Umagu i podržao nogometaše

ivanišević
Foto: snimka zaslona

Nakon prisilne jednogodišnje stanke zbog koronavirusa privode se kraju pripreme za 31. izdanje turnira Plava laguna ATP Croatia Open u Umagu, koji će se održati od 16. do 25. srpnja. I ove godine gledat ćemo vrhunski tenis, uz bogat popratni program. I dalje je najbolji ambasador ove prestižne sportske manifestacije legendarni Goran Ivanišević, koji predstavlja igračke adute, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo dva nevjerojatna momka, Musettija i Alcaraza, jednoga smo vidjeli jučer koji je zagorčao život Novaku, a Alcaraz je najbolje što se poslije Nadala desilo u Španjolskoj i to je nevjerojatna stvar za Umag, rekao je Goran Ivanišević.

Postoji mogućnost da netko od afirmiranih imena odluči propustiti Tokio i svrati u Umag.

– Koliko ja čujem neki dosta razmišljaju o tome jer nije ugodno u tom balonu. U Tokiju će biti katastrofa, kao u zatvoru. Tako da dosta igrača razmišlja o tome. Nije lako ni psihički i fizički to izdržati, rekao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanišević ima posebnu poruku za naše nogometaše.

– Poruka je da budu što jesu. Ove prijateljske nisu važne, koga briga. Od nedjelje to počinje u njihovim glavama. Ja vjerujem da ćemo proći grupu, a onda svatko svakog može dobiti. Spremni su, imamo odličnu ekipu, odličnog izbornika. Želim im svu sreću ovog svijeta, istaknuo je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.