Ivica Kostelić: Myhrer se ispričao za uvredljive riječi

Foto: narod.hr

Ivica Kostelić i Andre Myhrer dugogodišnji su prijatelji, a njihov odnos nakratko su poremetile uvrede koje je Šveđanin izrekao nakon slaloma na Zimskim olimpijskim igrama. Myhrer je ‘napao’ Antu Kostelića koji je postavio drugu vožnju. Međutim, dva skijaša izgladila su odnos, objavio je Kostelić na svojoj službenoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Prije nekoliko dana primili smo ispriku od Andre Myhrera za uvredljive riječi izrečene na račun moga oca poslije olimpijskog slaloma u Sočiju. Andre je uputio ispriku poslije rečene utrke, ali je tada nisam primio. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajućeg rezultata u slalomu “pobjegla” neprikladna izjava.

Kasnije sam saznao za mnogobrojne nepristojne i prijeteće komentare, što ih je Andre primio na svojem službenom Facebook profilu, a koji su mu upućeni iz Hrvatske. Zbog njih je Andre morao privremeno zatvoriti svoj profil. Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andre propušta posljednje utrke ove sezone zbog ozljede koljena, a ja i svi časni hrvatski navijači želimo mu dobar oporavak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.