Krunoslav Simon je briljirao, s 23 koša ‘srušio’ Maccabi

Kapetan hrvatske muške košarkaške reprezentacije Roko-Leni Ukić odigrao je skromnu utakmicu u 61-68 domaćem porazu Panathinaikosa od Laboral Kutxe u susretu 9. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige. Ukić je za 17 minuta provedenih na parketu postigao četiri koša (šut za dva 2-3, trica 0-2) uz dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim porazom Panathinaikos si je uvelike pokvario izglede za prolazak u četvrtifinale, s omjerom 4-5 dijeli četvrto mjesto s Olympiakosom i Fenerbahce Ulkerom, dok je Laboral Kutxa na omjeru 2-7.

Zoran Planinić je u 75-83 porazu Anadolu Efesa na gostovanju kod Unicaje sudjelovao sa 14 koševa (šut za dva 5-10, trica 1-3, slobodna bacanja 1-1), četiri skoka i šest asistencija za 30 minuta provedenih na parketu. Unicaja je sada treća na ljestvici s pet pobjeda i četiri poraza, dok je Anadolu Efes pretposljednji sa 2-7. U skupini E na vrhu je Barcelona s omjerom 9-0 ispred Emporio Armanija koji je na 6-3.

Krunoslav Simon sa 23 koša, pet asistencija i dva skoka bio je najzaslužniji za 78-76 domaću pobjedu Lokomotiva Kubana protiv Maccabija iz Tel Aviva u susretu skupine F. Simon je na terenu proveo 30 minuta, te imao šut za dva 7-10, trice je gađao 1-6, a slobodna bacanja 6-6, te je bio najefikasniji igrač svoje momčadi. Andrija Žižić igrao je sedam minuta za Maccabi, te se za to vrijeme nije uspio upisati u strijelce, promašio je oba šuta iz igre, a ostvario je tri uspješna skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon devet kola Lokomotiv Kuban ima četiri pobjede i pet poraza, te dijeli četvrto mjesto na ljestvici s Bayernom, dok je Maccabi treći s omjerom 6-3. Na vrhu su madridski Real i moskovski CSKA sa po 8-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.