Ivica Kostelić najavio mogući povratak na Olimpijske igre – ali ljetne

Foto: fah

Naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić, nakon osvajanja medalja na Zimskim olimpijskim igrama, a potom i pauziranja od aktivnog natjecanja, ekskluzivno za Hrvatski radio najavio je mogući povratak na Olimpijske igre. Ovoga puta ljetne!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči današnjeg početka nove skijaške sezone, mentor naših skijaša Ivica Kostelić u razgovoru s Krešimirom Gotlinom za Hrvatski radio govorio je i o svojim sportskim planovima i ambicijama. Trenutno mu je u fokusu jedrenje!

– Cilj mi je nastup na ruti Ruma 2022. godine. To je najveća transatlantska utrka za samce. Razvijam se polako i jedriličarski, a nakon sporta u kojemu se uspjeh mjeri stotinkama, veseli me baviti se sportom u kojemu mogu raditi velike korake, rekao je Kostelić, a na pitanje bi li jedan od koraka mogao biti i nastup na ljetnim Olimpijskim igrama, Ivica je poručio: – Nije isključeno!

Cijeli razgovor s Ivicom Kostelićem moći ćete poslušati u ponedjeljak ujutro u emisiji Sportski mikrofon na Drugom programu Hrvatskog radija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.