Ivković: “Real nas je sve iznenadio, jedna pogreška sve je promijenila”

tomislav ivković
Foto: snimka zaslona

Real Madrid je velikim preokretom s 3:1 svladao PSG u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka te je prošao 18. put u povijesti među osam najboljih momčadi Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno različito drugo poluvrijeme donijelo je sjajan rezultat španjolskom velikanu… Analizirali su utakmicu Anton Samovojska, Tomislav Ivković i Marijo Strahonja.

– Moram priznati da me Real iznenadio. Kako je utakmica izgledala u prvom dijelu nitko nije očekivao da će se ovo desiti, ali greške su sastavni dio nogometa, i onda odjednom utakmica krene u drugom smjeru, rekao je Tomislav Ivković za HRT.

Marijo Strahonja smatra da je u Benzeminom otimanju lopte Donnarummi bilo elemenata prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad bolje pogledamo, ima elemenata za prekršaj, više je sudac kaznio njegovu grešku. Kad gledamo reakciju igrača PSG-a nitko osim Donnarumme nije protestirao, kaže Ivković i dodaje: – Real je nakon toga osjetio krv, a igrači PSG-a bili su rezignirani. Takve greške se ne bi trebale dešavati na ovoj razini, ali događaju se, a gosti su onda krenuli iz greške u grešku.

– Taj gol za 1:1 je sve okrenuo naglavačke, Real odjednom dobije silnu snagu i silan zalet i utakmica odjednom kreće na Realov mlin, sve samo ide, dodao je Anton Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.