Izbornik Dalić: ‘Mi smo kao nacija jako ambiciozni, želimo biti najbolji, ali prvi cilj je proći skupinu’

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić bio je predavač na seminaru za nogometne trenere u organizaciji HNS – središta Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pratim formu i utakmice naših kandidata, putujem na razgovore s njima, za vikend ću uživo gledati i ogled Dinama i Hajduka… Do Rusije je još puno vremena, ali i posla je puno, samo se nadamo da će svi igrači biti zdravi i spremni. A ako je to tako, mi nemamo razloga za zabrinutost”, otkriva Dalić za 24sata.

“Mi smo kao nacija jako ambiciozni, želimo biti najbolji, svjetski prvaci, i to je sve normalno. I ja sam ambiciozan čovjek i želim najbolje. Ali prvi i osnovni cilj je proći skupinu. Prva utakmica protiv Nigerije je ključ svega, nakon toga protiv Argentine ne možemo tražiti puno, to će biti najlakša utakmica u skupini u kojoj nemamo što izgubiti, i na koncu Island, do koga sve već može biti riješeno”, poručuje Dalić.

Upitan je i kad će reprezentacija zaigrati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako Bog da, uskoro. Nije na meni da odlučujem o tome, niti ja imam presudnu ulogu pri izboru, ali moj je cilj da reprezentacija igra i na Poljudu”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.