Izbornik Kovač odlučio umjesto ozlijeđenog Močinića pozvati Badelja

Zbog obnovljene ozljede skočnog zgloba, Ivan Močinić neće ostati u sastavu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a umjesto njega izbornik Niko Kovač namjerava pozvati Milana Badelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medicinska služba Hrvatskog nogometnog saveza uputila je kompletnu dokumentaciju oko ozljede Ivana Močinića Fifi, a u slučaju pozitivnog odgovora međunarodne nogometne organizacije, u Brazil će stići Milan Badelj.

Izbornik Niko Kovač objasnio je kako nema smisla čekati Močinićev oporavak:

“Razgovarao sam s Ivanom Močinićem jer on je, nažalost, obnovio svoju ozljedu. Radi se o istom skočnom zglobu, potrebno je oko 2-3 tjedna oporavka i mi jasno moramo gledati interes reprezentacije, ali i momka i njegovog kluba i zato ga moramo poslati doma. Što se Milana Badelja tiče, mi smo poslali Fifi dokumentaciju za ovu ozljedu i ako to Fifa odobri, Badelj će nam se pridružiti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju pozitivnog raspleta ovog slučaja od strane Fifine Medicinske komisije, Badelj će se pridružiti suigračima 13. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.