Izbornik Željko Babić nakon treće pobjede na SP-u: Domagoj Duvnjak pokrenuo Hrvatsku!

Foto: fah

Hrvatska je, uz nekoliko problematičnih, opuštenih minuta, svladala Bjelorusiju 31:25 i tako osigurala osminu finala Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj. Tek je jedan korak potrebno napraviti kako bi se ostvario minimalni cilj izbornika Željka Babića, koji je uoči prvenstva četvrtfinale zacrtao kao minimalni cilj.  Naši su se rukometaši dosta pomučili kako bi došli do treće uzastopne pobjede na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu sjajno je igrao Luka Cindirić, u drugom Domagoj Duvnjak, kad su Bjelorusi počeli stizati prednost naše reprezentacije. Duvnjak je zaigrao iako ga je izbornik mislio poštedjeti na ovoj utakmici te odmoriti za Njemačku.

“Ja sam uvijek zadovoljan kad pobijedimo. Imali smo loš ritam u prvom dijelu, probali smo odmoriti Domagoja, igrali smo s obranom koja nam nije najjača. Kasnije smo odlučili da nam ipak moraju igrati najbolji, Stevanović je počeo braniti i digli smo se. Naravno da možemo igrati bolje, ali treba biti strpljiv i bit će sve u redu”, rekao je nakon utakmice izbornik hrvatske rukometne reprezentacije i osobno pred novinarima potvrdio da je Duvnjaka mislio odmarati čitav susret, no, nije išlo, ne ovog puta.

“Duvnjak hoće igrati, obožava igrati za Hrvatsku. Kad sam vidio da sve curi, stavio sam ga, a upravo je on pokrenuo Hrvatsku kad je ušao”, tvrdi Babić, koji, naravno, nije mogao izbjeći komentar o najboljem igraču utakmice Luki Cindriću, koji je protiv Bjelorusije nedvojbeno odigrao najbolju utakmicu u dresu hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što da kažem o Cindriću? On je sve sam rekao na terenu. Treba ga samo pustiti da igra”, zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.